1/9
 

Nem hiszek a véletlen találkozásokban. Kétségkívül a Miénk sem az, csupán figyelni kell a jelekre és keresni, majd megfejteni a miérteket. Sokáig én is szerepeket játszottam abban az álarcos bálban, amire a köznyelv nemes egyszerűséggel az élet kifejezést használja. Mindannyian ezt tesszük, a kérdés csak az, hogy meddig maradunk a saját kis védőburkunk langyos melegének oltalma alatt?! Meddig igyekszünk a környezetünk mellett magunkat is minél távolabb tartani az igazságtól, a vegytiszta belső valónktól?! 

Bennem a művészi aktfotózás nyitotta meg azokat a kapukat, melyek létezésének talán magam sem voltam igazán tudatában. Ezen határtalan szabadság megélésének hatására fogalmazódott meg bennem, hogy mindenki megérdemelne egy ilyen őszinte találkozást a belső énjével egy fotós által. Mentesülve minden megfelelési kényszertől és a társadalmi elvárások súlyától.

Munkásságom küldetésének ezért azt tekintem, hogy a modelljeim a fotózások alkalmával ne csupán kifinomult, a lelküket tükröző, minőségi képekkel gazdagodjanak, hanem az ehhez társuló áttörő élménnyel is, ami által egy új születésnap íródik a naptárukba. Meggyőződésem, hogy a szépség fejben dől el, míg a test csak egy fizikai „öntőforma”, melyen keresztül mondanivalót közvetítünk a külvilág felé. Az üzenetet Te írod, a testednek kizárólag végrehajtó hatalma van! 

Elejtett szavakkal lelkeket felemelve falakat lebontani – ez minden, amivel szolgálhatok Neked. 

 
Speier Viktória  - fotográfus  
Nyilvántartási szám: 54075816  |  Adószám: 55402048-1-39  |  54-810-01 bizonyítvány száma: 848498
  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now