Portfólió fotózás

Ki vagy Te? Ki szeretnél lenni? 

 

A mindennapokban megannyi szerepben kell helyt állnunk és szüntelenül próbálunk megfelelni a környezetünk által támasztott elvárásoknak, így nem csoda, hogy közben sokszor elfelejtünk önmagunk lenni. Ugyan valamilyen szinten minden álarcunk a személyiségünk részét képezi, de mégsem enged igazi betekintést a valódi belsőnkhöz. A lélekhez, mely olykor tele van szexualitással, sérülésekkel és szomorúsággal vagy éppen kíváncsisággal és lendületes derűvel, melyek a falaink mögött rejtőznek. A portfólió fotózás olyan minőségi időt jelenthet számodra, amikor határtalan szabadságot élhetsz meg mindenféle korlátozás nélkül. Az elfogadás által kialakuló bizalmi légkör teszi lehetővé, hogy úgy örökítsem meg a világot, illetve akár a Te világodat is, ahogy az elém tárul. Mindenféle befolyásolás és ítélkezés nélkül. A Kanyar Magazinba írtam is egy cikket a fotózás pszichológiájáról, melyet itt olvashatsz! 

 

Hogy zajlik a portfólió elkészítése?  

 

Nulladik lépésként igény szerint van lehetőség díjmentes személyes egyeztetésre, ahol átbeszéljük, hogy milyen elképzelések vannak a fejedben és ezt hogyan tudnánk megvalósítani. Közösen kialakítjuk a koncepciót az igényeid alapján, így lényegében letisztázzuk, hogy milyen stílusban és helyszínen (stúdió vagy kültér) készülnek majd a sorozatok és lefixáljuk az időpontot.

Az a tapasztalatom, hogy a fotózás előrehaladtával egyre jobb és jobb képek születnek, hiszen a modellnek többnyire időre van szüksége, hogy feloldódjon és komfortosan mozogjon a kamera előtt. A közös alkotás közben pár képet már a helyszínen retusálok, hogy visszajelzést és megerősítést adjak arról, hogy a végeredmény tényleg várakozáson felüli lesz, ezzel tovább szilárdítva a bizalmat. Amint minden ötletet megvalósítottunk, utolsó lépésként kiválogatjuk a legjobb pillanatokat, melyeket legkésőbb 48 órán belül utómunkázok és Dropbox tárhelyre feltöltve osztok meg Veled. 

A fotózás napján kb. 1,5-3 órára van szükség egy ütős portfólió összerakásához, de ez teljesen egyénfüggő, ezért két csomagom közül választhatsz: 

Social media fotózás

 ha felturbóznád az Instagram/Facebook profilod

 1,5 óra fotózás kültéren vagy stúdióban

1-2 különböző szettben

5 db retusált kép

 29.990 Ft

Mini portfólió/Társkereső fotózás

 ha természetes hangulatú fotókra vágysz

 2 óra fotózás kültéren vagy stúdióban

2 különböző szettben

10 db retusált kép

 49.990 Ft

Portfólió

ha igazán változatos sorozatot szeretnél

3 óra fotózás akár kültéren és stúdióban is

3-4 különböző szettben

15 db retusált kép

 69.990 Ft

A csomagon felüli plusz retusált képek ára 4.990 Ft

Elkötelezett vagyok, hogy egyedi igényekre is megoldást nyújthassak,

így bármilyen további kérdés esetén örömmel állok rendelkezésedre! :)